Crearea unei plusvalori pentru clienții noștri printr-o abordare personalizată

Abordăm diversitatea cu seriozitate și devotament

Fiecare client este unic. La fel sunt și soluțiile noastre

Întotdeauna pregătiți să îți fim alături și să te reprezentăm ca pe noi înșine

 
 
Pentru că vei vrea să revii, pentru că vei găsi și regăsi o echipă de oameni, gata să
te asculte și să conceapă un plan pentru ceea ce ți-ai propus ori să găsească o
soluție pentru problema cu care ai venit. Avocați vom fi pentru partea adversă,
pentru tine rămânem un partener de încredere.
 
 

ECHIPĂ

ANDRA ZINCĂ
ANDRA ZINCĂPARTENER
ANDRA ZINCĂPARTENER
“Cred cu tărie că viața este făcută pentru a fi trăită intens, dar echilibrat, de aceea caut echilibrul și la birou, și în viața personală. Acesta este și motivul pentru care îmi reamintesc în permanență că am ales avocatura din pură pasiune și încerc să combin această pasiune cu dorința de a mă bucura de lucrurile simple, de care uităm prea des.”

 

ALINA ZIDARU
ALINA ZIDARUPARTENER
ALINA ZIDARUPARTENER
“În viața de zi cu zi, iau totul ca pe un exercițiu. Nimic nu e definitiv, totul poate fi îmbunătățit, cu răbdare și efort. Pe fondul unei personalități cu o (pre)dispoziție artistică s-au așezat, aș zice, foarte oportun, calitățile unui bun avocat, respectiv pasiunea și spontaneitatea, abilitățile de comunicare și aplecarea spre studiu.”

 

Suntem o echipă de avocați care se completează reciproc, iar asta ne permite să aducem FLEXIBILITATE în relația cu clienții și implicit în modul în care practicăm avocatura. Împreună reușim să îmbinăm atributele profesionale cu cele personale pentru a atinge combinația ideală de PROFESIONALISM, eleganță și dinamism care ne face să tratăm problemele clienților ca și cum ar fi ale noastre.

 

Ne dorim să oferim clienților un grad ridicat de ADAPTABILITATE, tocmai de aceea avem la bază o experiență profesională și o pregătire temeinică în diferite domenii ale Dreptului. Astfel, reușim să înțelegem cerințele acestora și să le oferim un sprijin personalizat în funcție de problemele lor și de tipologia adversarilor. 

 

PROGRAMĂRI CONSULTAȚII

Contact

Adresa

Bd. Dacia nr. 68, parter, sector 2,
București

Email

office@zincazidaru.ro

Telefon

+ 40 724946914 / + 40 771797173

 

© 2019 Zinca & Zidaru